logo-linschoten.jpg
2011-05-04 21:35

Seizoensopening Polsstokverspringen 14 mei 2011 te Linschoten

Polsstokclub Linschoten kan met trots mededelen, dat zij het Nederlands Kampioenschap Polsstokverspringen (Fierljeppen) mogen organiseren op 27 augustus 2011. Dit gebeurt om het jaar in Friesland en het Groene Hart.

Bron: Polsstokclub Linschoten

Tijdens het Nederlands Kampioenschap zullen de toppers uit Friesland en Holland het tegen elkaar opnemen, waarbij zij zullen strijden om de titel ’Nederlands Kampioen 2011’. Dit bijzondere evenement mag u dus niet missen.

Natuurlijk gaat er aan het Nederlandse Kampioenschap een jaar hard trainen aan vooraf. Twee keer per week nemen de Hollandse springers het tegen elkaar op in vier categorieën: senioren, junioren, jongens en dames. In 2011 zal Jaco de Groot, topfavoriet uit Linschoten voor het winnen van de NK titel, proberen om het Nederlandse record te heroveren van de Fries Bart Helmholt.

Op 14 mei wordt het nieuwe polsstokseizoen geopend om 15.00uur op de accommodatie in Linschoten.

Hier zal het seizoen geopend worden door de voorzitter, en hierin wordt het er het één en ander verteld over de sport en het NK.

Wanneer u deze middag aanwezig bent, krijgt u naast de seizoensopening ook te maken met de eerste wedstrijd. Deze wedstrijd speelt zich af op dezelfde locatie als waar 4 maanden later het NK zal plaatsvinden.