2012-01-04 19:17

Volleybaltoernooi en nieuwjaarsfeest

Weet u nog? Het gezellige gala van vorig jaar! Op 14 januari a.s. wordt na afloop van het volleybaltoernooi een nieuwjaarsfeest georganiseerd.

Het PBH-bestuur wil proberen om één keer in de 5 jaar een gala-avond te organiseren en de andere jaren een ’gewone’ feestavond, in combinatie met het volleybaltoernooi.

We hebben naar een locatie gezocht, waar dit gecombineerd kan worden en dat is gelukt. In sporthal de Vaart in Linschoten wordt vanaf 18.00 uur het volleybaltoernooi georganiseerd en na afloop kan in het naastgelegen café vanaf 21.00 uur het nieuwjaarsfeest losbarsten.

Aan het begin van deze feestavond worden de prijzen van het volleybaltoernooi uitgereikt, waarna daarna tussen 21.30 uur en 22.30 uur in tussenpozen de uitreikingen volgen van het NEXT Vastgoed klassement, de Bert Hertog Bokaal en het Willem Brouwer Plateau. Als laatste worden de Talent en Springer van het jaar bekendgemaakt.

De muziek van deze avond wordt verzorgd door de Bruin Entertainment. Richard de Bruin zal met zijn Drive-in Show -met muziek vanaf de jaren 㤺 tot en met het heden… dus voor elk wat wils- er ongetwijfeld in slagen om de voetjes van de vloer te krijgen en zo een knallende start te maken van het nieuwe jaar.

Het feest is in het cafégedeelte van het zalencentrum wat aan sporthal ’De Vaart’ in Linschoten grenst. Adres: De Vaart - Jacob Barneveldstraat 24 - Linschoten