2004-05-24 17:08

Nieuwe trainingspakken voor springers in Polsbroekerdam

Polsstok Vereniging Polsbroekerdam heeft nieuwe traingspakken ontvangen van de sponsor Gebroeders Schep Bv, het aannemingsbedrijf te Benschop

Afgelopen maandag 17 mei waren alle springers uit Polsbroekerdam uitgenodigd om een mooi nieuw trainingspak in ontvangst te mogen nemen, dit werd uitgereikt door Aart Schep, directie lid van Gebr.Schep BV.
Alle aankomende talenten die een licentie gehaald hadden het afgelopen jaar en de lid zijnde springers en de trainers Ronald Overbeek en Aart de With, kwamen hiervoor in aanmerking.
Iedereen was erg ingetogen met dit mooie kado. Als dank kreeg dhr Schep een mooie bos bloemen. Lijkt het u/jou eens leuk te komen kijken of springen, dat kan op maandagavond dan is er training van 18.30 tot 19.30 voor de jeugd tot 12 jaar en van 19.30 tot 20.30 voor de ouderen.

Er worden in de periode mei/augustus ongeveer 16 wedstrijden georganiseerd. Het "slootje springen" heeft ondertussen een behoorlijke up-grading gekregen. Deze zomer gaat er zelfs een delegatie van springers naar Canada, zij zijn uitgenodigd voor de Wereld Culturele Spelen in Montreal.