logo-zegveld.jpg
2014-06-27 17:05

Huishoudelijke mededelingen - wedstrijden Zegveld

Morgen de eerste wedstrijdreeks in Zegveld op de spiksplinternieuwe accommodatie. Dat is even wennen.

Daarom een paar kleine handreikingen.

Locatie
Ten eerste de locatie. De accommodatie van Zegveld ligt in de Nijverheidsbuurt. Wanneer je van Woerden naar Zegveld rijdt over de Hoofdweg, dan zie je voor Zegveld een afslag richting de Nijverheidsbuurt. De accommodatie ligt achter het pand van Kruit Kaasveredeling en dan kan het niet meer missen.

Parkeren
Zowel bij het Kaasveredelingsbedrijf als buiten de hekken is er ruim gelegenheid tot parkeren.

Wedstrijdopzet
Morgen ontbreken er bij eerste klasse een aantal springers in verband met de Nationale Competitie. We springen daarom 's middags achter elkaar door.

Hulp nodig - vooral bij tweede klasse + jeugd
Voor de meeste taken hebben we inmiddels vrijwilligers gevonden. Echter we zoeken nog enkele meters en mikkers en zijn misschien ook nog wel wat klusjes vergeten in het draaiboek. Mogen we u ter plekke vragen om ook een handje te helpen? Dan gaat het vast en zeker allemaal prima lukken.

Accommodatie
De afgelopen weken is er door ontzettend veel mensen uit Zegveld, en ook zeker van de andere PBH verenigingen, heel hard gewerkt om onze nieuwe accommodatie helemaal perfect in orde te krijgen. Dit lijkt gelukt, maar tips, verbetersuggesties, ideeën, zijn heel welkom.

Weersvoorspellingen
En nu eerst genieten. De voorspellingen zijn dat het droog is en dat we de wind in de rug hebben. Dat zullen vast mooie schansrecords worden.


Zegveld weergeven op een grotere kaart