2015-03-12 18:00

Sponsorprofiel De Samenwerking

Sponsoren ondersteunen onze prachtige sport polsstokverspringen en zonder hun hulp zouden wij onze sport niet kunnen beleven. Maar wie zijn deze mensen? En hoe zien hun bedrijven eruit? Waar ligt hun passie? Tijd voor een Sponsorprofiel.

Wie ben je?

Mijn naam is Dirk van ’t Riet 42 jaar jong, geboren en getogen in Oudewater. Getrouwd en een zoon. Thuis zijn we echte sportliefhebbers. We volgen zoveel mogelijk sporten of dat nu voetbal of de Olympische zomerspelen zijn. Zelf speel ik waterpolo bij OZV in Oudewater. Een kleine club maar met veel enthousiaste leden.

Wat doe je?

Bij De Samenwerking ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van bedrijfsbenodigdheden die veehouders op hun bedrijf nodig hebben. Je moet dan denken aan ruwvoeders, kunstmest, gewas-beschermingsmiddelen, gras- en maiszaden. Daarnaast is de PR en sponsoring een van mijn andere taken.

Wat doet je/uw bedrijf?

De Samenwerking is coöperatieve landbouw vereniging. Opgericht in 1915 in Haastrecht. Ongeveer 700 leden / afnemers zijn klant bij De Samenwerking. De hoofdactiviteit van De Samenwerking is het produceren van mengvoer voor de melkvee en –varkenshouders. Daarnaast hebben wij een Welkoop winkel en zijn wij actief op de agrarische loonwerkers, hoveniers en begroenersmarkt.

Waar is je/uw bedrijf goed in?

Kwaliteit, concurrerende prijzen en toegevoegde waarde voor de klant door kennis en betrokkenheid van onze medewerkers.

Waar zitten jullie klanten?

In het midden en westen van het land.

Waarom heb je/heeft uw bedrijf besloten voor een sponsoring van de Polsstokbond Holland?

Deze sport is erg populair in ons werkgebied. Het is een sport die door veel veehouders beoefend wordt. Ook het publiek en belangstellende komen veelal uit deze hoek. Iets wat natuurlijk mooi aansluit bij De Samenwerking.

Wat vind je mooi aan polsstokverspringen?

Het is een prachtige sport. Alles zit erin concentratie, techniek, kracht en souplesse. En je moet niet bang zijn. Want het gaat echt hoog. De springers zijn serieus met hun sport bezig en laten er veel voor. Ik kan iedere sportliefhebber aanraden om een wedstrijd te bekijken, het maakte op mij in ieder geval veel indruk.

Waar ligt je eigen passie?

Mijn passie in sport is waterpolo, een sport die ik al vanaf mijn achtste beoefen. Ik speel nu in het tweede team van OZV. Daarnaast train en coach ik de dames en ben ik ook nog scheidsrechter.

Wil je tot slot nog iets zeggen?

Namens De Samenwerking wil ik alle springers en toeschouwers een mooi, sportief en blessure vrij seizoen toe wensen.