2015-11-19 14:32

Wie is Coverband LYNX?

De polsstokgala-commissie heeft zijn best gedaan om een leuke band te vinden dit van dit polsstokgala een mooi feest weet te maken. Eigenlijk hoefde we niet ver te zoeken en kwamen we al snel uit bij een oude bekende. De kans is groot dat u deze band al eens heeft mee gemaakt op een polsstok-huwelijk in 2011 en ook zorgde deze band voor een mooi feest bij het 25ste NFM in 2013. Dat zit wel goed dus!

Coverband Lynx bestaat al meer dan vijftien jaar en speelde in die tijd op honderden podia in binnen- en buitenland. Deze formatie staat keer op keer garant voor een spetterend live-optreden. Een show van Lynx barst van heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en vocalen die staan als een huis.

De band ontstond in 1998 op een Alkmaarse middelbare school. Daar verzorgden de bandleden de muziek op vrijwel ieder schoolfeest. En nu, meer dan vijftien jaar later, zijn de mannen van Lynx het speelplezier nog lang niet kwijt. Integendeel: gitarist Jasper Lok, drummer Johan Eggermont, bassist Wouter Zijlstra en zanger Nick Renooij maken van ieder optreden een superfeest. Met elkaar, maar vooral ook met het publiek.

Lynx speelt de allerbeste covers van 50 jaar geleden tot NU. Queen, Black Eyed Peas, U2, Lady Gaga en De Dijk. Ze komen allemaal voorbij tijdens de spectaculaire liveshows van deze coverband, die zeker niet van standaard houdt! Meer informatie over de band vind u op: http://www.lynxmusic.nl/

De aanmeldingen voor het POLSSTOKGALA druppelen binnen, wij krijgen er steeds meer zin in. Vergeet u niet aan te melden via: polsstokgala@pbholland.nl of 06 43 15 94 73 (Sofie)