2016-08-16 21:18

NK Fierljeppen in Grijpskerk-Arena

De grande finale van een bewogen fierljepseizoen. De strijd der titanen. De slag om de nationale titel. Het is het NK Fierljeppen in een notendop, op zaterdag 27 augustus 2016 in de ‘Grijpskerk-Arena’. Vorig jaar zegevierde Jaco de Groot uit Woerden.

Zijn 20.25 meter bleek een brug te ver voor zijn concurrenten. Dit jaar is het dringen geblazen bij het podium. De favorieten hopen ieder voor zich hun seizoen te bekronen met een stap op het hoogste schavot tijdens het NK 2016. Tijdens het kampioenschap draait het niet alleen om de senioren uitkomend in de topklasse. De beste jongens en meisjes evenals de beste mannelijke junioren en dames strijden in hun categorie om de nationale titel. De organisatie van het middag- én avondprogramma is in handen van Fierljepvereniging Grijpskerk. Jaarlijks brengt het NK duizenden liefhebbers op de been.

Gedaanteverwisseling ‘Grijpskerk-Arena’
De ‘Grijpskerk-Arena’ heeft het afgelopen seizoen een gedaantewisseling ondergaan. Een leek merkt geen noemenswaardige veranderingen, de insider weet dat de schansen een flinke technische impuls hebben gekregen. Resultaat zijn een drietal schansen waar, als we de voorspellingen geloven, records worden gebroken. Fierljepvereniging Grijpskerk laat hiermee zien dat het op technisch, maar ook organisatorisch vlak stappen heeft gezet en misschien zelfs voorop loopt. De vereniging spreekt het vertrouwen uit dat deze ontwikkelingen zich tijdens het NK gaan uitbetalen.

Muziekprogramma
Fierljepvereniging Grijpskerk bereidt niet alleen het middagprogramma tot in de finesses voor. Het tekent met de komst van Coverband Switch eveneens voor een avondshow om ‘u’ tegen te zeggen. Het avondprogramma is gratis toegankelijk.

NK Fierljeppen
Zaterdag 27 augustus 2016
‘Grijpskerk-Arena’, Grijpskerk
www.nkfierljeppen.nl

Entree: €5,- / kinderen tot 10 jaar gratis
Tijden: 14.00 – 17.00 uur – aansluitend start muziekprogramma