PBH
2017-05-05 17:23

Wijzigingen - springen in groepen - in FVV

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel hebben vernomen zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd in het fvv. Met name over het springen in groepen in de eerste klasse is veel onrust ontstaan.

Door verschillende oorzaken is het proces en de communicatie hieromtrent niet helemaal juist verlopen. Een mail vanuit de springersraad deed dit, ons als bestuur, beseffen. Hiervoor willen wij als bestuur onze excuses aanbieden.

Wij als bestuur zullen op dit punt in het fvv terug te nemen en hierover me de betrokken partijen (SR/WOC/TC) op zeer korte termijn om tafel te gaan. Dit gaat alleen niet meer lukken voor de eerste wedstrijd die morgen al zal plaatsvinden.

Dit heeft ons het volgende doen besluiten: Morgen tijdens de seizoensopening wordt er zoals gebruikelijk in groepen gesprongen. Wel wordt de tijd hierbij in de gaten gehouden zodat er minimaal een uur zit tussen de eerste en de tweede klasse wedstrijd. De tc hebben wij gevraagd hierop toe te zien. Tevens willen wij aan alle springers en vrijwilligers vragen ervoor te zorgen dat de wedstrijd vlot verloopt.

Aankomende week gaan wij met alle betrokken partijen om de tafel zitten en hopen wij tot een definitieve oplossing te komen en het op juiste wijze in het fvv te zetten. Hierna zullen wij jullie verder informeren over het hoe en wat tijdens de verdere eerste klasse wedstrijden.

Namens Hoofdbestuur HB