2017-05-11 21:22

Aanpassingen FVV

Naar aanleiding van de publicatie van het FVV van 26 april 2017 zijn er enkele opmerkingen en verbeterpunten binnengekomen bij het hoofdbestuur van de PBH. Deze punten zijn vanavond besproken door het dagelijks bestuur van de PBH met de springersraad, de TC en de WOC

Op alle besproken punten was bij alle aanwezigen overeenstemming. Deze verbeterpunten zijn daarom vastgesteld en verwerkt in het FVV. Het FVV vind je hier: >> FVV 2017

Inhoudelijk zijn de volgende zaken aangepast:

A7.3b De waterbreedte bij de 1e klasse A schans kan door de WOC in de loop van het seizoen worden vrijgegeven tot een maximum van 13.25 (norm 13 meter). Tot die tijd blijft het maximum 12.25 (norm 12 meter).

A32.1 en A33.1 De avondwedstrijden mogen tot 21.15 duren (= verwachte tijd laatste sprong), alleen in juli is dit tot 21.30. Verder is voor de middagwedstrijden toegevoegd dat met de eindtijd van de wedstrijd bedoeld wordt de eindtijd exclusief prijsuitreiking. Verder is toegevoegd dat een voorronde prioriteit heeft boven de finalerondes.

A42.3 Aangepast: Bij de 1e klasse wordt in beginsel weer gesprongen in groepen. Er kan uiteraard indien nodig nog steeds van worden afgeweken door de wedstrijdleider.

Wellicht ook goed om te weten voor de mensen die dit nog gemist hadden: Dit seizoen is het laatste waarin de oude “wafel“ shirts nog zijn toegestaan. Dit was al in de vorige versie van het FVV aangepast in A44.